~ PERTANDINGAN PIDATO ~


Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah.. sekarang ni tengah siapkan assignment yang berlambak! hoho.. sambil berlatih pantun untuk pertandingan PESTA PANTUN BESTARI di UKM pada bulan April ini.. penat toksah cakap la kan! hah sekarang NJ tengah siapkan kerja dan memo untuk program PERTANDINGAN PIDATO anjuran USULUDDIN,COUNCELLING,COMMUNICATION SOCIETY (UCCS) .. Allah.. letih sikit tapi tak pa! time ni la nak kutip pengalaman kan :)
beberapa design memo/iklan untuk program tu nanti.. :)

Tarikh   : 13 FEBRUARI 2013 (RABU)
Masa    : 3 PETANG
Tempat : LOBI PENTADBIRAN






No comments:

Post a Comment

Assalamualaikum..
Tinggalkan nasihat untuk NJ ..

My Feeling
Ya Allah.. alhamdulillah. aku sedang bahagia.. aku tahu ini adalah ujian kebahagiaan untuk aku.. aku sentiasa doakan yang terbaik! :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...